Stalinrichting

Voederen

Agri Limburg is verdeler van Spinder stalinrichting.

Een echte aanrader is de unieke voeraanschuifrobot (Optiduo), die het voer ververst en mengt, terwijl hij het dichter naar het voerhek schuift. Het voer wordt op deze manier niet vastgedrukt.

Deze robot heeft tal van voordelen : hij verhoogt de voeropname en vermindert de voerresten. Hij zorgt ervoor dat het voer luchtig en smakelijk blijft, zodat de koeien meer eten, wat hun melkproductie ten goede komt. Ten slotte is er minder competitie tussen de koeien en hebben ze minder last van stress aan het voerhek, omdat alle koeien – ook de minder dominante – altijd vers voer ter beschikking hebben.

Drinken

Voor alle drinkwatervoorzieningen, zoals drinkbakken, waterpompen, leidingen enz. zijn wij verdeler van Suevia producten. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons gamma.

Comfort

Wij leveren alles voor het comfort van uw koeienstallen: van verschillende soorten looprubber die het uitschuiven verhinderen, over matrassen, waterbedden en ventilatoren die de staltemperatuur op peil houden.

Ook kan u bij ons terecht voor speciale ledverlichting die daglicht nabootst – ideaal zowel voor traditionele melksystemen als de DeLaval VMS melkrobot – zodat koeien in hun ritme blijven en hun melkproductie op peil blijft.

Realisaties

Vraag uw offerte aan.

Laat hier uw gegevens achter, dan contacteren we u voor een afspraak.

  Bezig met versturen...