Melksystemen

Agri Limburg is een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in alles wat met melkproductie te maken heeft. Als exclusief verdeler van DeLaval installeren wij hun twee melksystemen.

Het eerste systeem is het CMS, het Conventioneel MelkSysteem, waarbij de veehouder zelf zijn koeien om de twaalf uur melkt, één keer ‘s morgens en één keer ’s avonds.

Voor veehouders die meer dan twee keer per dag willen melken, is er het AMS, het Automatisch MelkSysteem of de melkrobot, een box waar de koeien zelf naartoe komen als het tijd is om gemolken te worden. De taak van de veehouder is hier eerder controlerend, waardoor dit systeem minder arbeidsintensief, flexibeler en makkelijker te combineren is met een gezin. Daarnaast zorgt het voor een hogere melkproductie, omdat koeien tot vijf keer per dag gemolken kunnen worden.

Voor beide systemen hebben we een wacht- of storingsdienst. Bij het CMS kan u er terecht op de melkmomenten (’s morgens en ’s avonds, ook in het weekend en op feestdagen, voor het AMS is de dienst 24/7 bereikbaar.

Wij zorgen ook voor het plaatsen van koelinstallaties, dit in diverse afmetingen en inhoud waarin de melk wordt opgeslagen. Dankzij onze permanente storings- en wachtdienst hoeft u zich geen zorgen te maken in geval van een eventueel probleem of bij herstellings- en onderhoudswerken.

Realisaties

Overlay

We beschikken over een wacht- of storingsdienst.

Bij het CMS kan u er terecht op de melkmomenten (’s morgens en ’s avonds, ook in het weekend en op feestdagen, voor het AMS is de dienst 24/7 bereikbaar.

Vraag uw offerte aan.

Laat hier uw gegevens achter, dan contacteren we u voor een afspraak.

  Bezig met versturen...